ATB во Скопје – Одложено in Skopje at Skopje, Republic of Macedonia on Saturday, April 21st, 2018

ATB во Скопје – Одложено in Skopje at Skopje, Republic of Macedonia on Saturday, April 21st, 2018

АТВ е едно од највлијателните имиња во светот на денс музиката кое повеќе од 15 години е предводник на светската електронска сцена.Секогаш во врвот на листата на ДЈ МАГ – АТВ не случајно многумина го нарекуваат најголемиот дј на сите времиња.

Со рекордни 10 студиски албуми, 2 компилациски и 40 тина сингл изданија го прават еден од најуникатните артисти со исклучително препознатлив автентичен стил.

Два пати е номиниран за најдобар глобален дј и најдобар европски дј според IDMA.

Неговите колаборации вклучуваат еминентни имиња од светот на музиката како:

Moby, Heather Nova, William Orbit, Betsy Larkin, Jean Michel Jarre, Armin Van Buuren, Dash Berlin и мн др.

Од 1999 година па навака АТВ е постојано актуелен со своите хитови кои бележат рекордни бројки на слушаност и продажба.

Актуелен по песните: Ecstasy, 9 PM, Till i come, You’r not alone, Could you believe, Don,t stop, Hold you, What about us, Feel you, Twisted love и мн други.

Повеќе инфо околу локација и цена на билети наскоро.

Source: ATB во Скопје – Одложено

Summary
Event
ATB во Скопје - Одложено in Skopje at Skopje, Republic of Macedonia on Saturday, April 21st, 2018
Location
Skopje, Republic of Macedonia,Skopje,-1000
Starting on
2018-04-21
Ending on
2018-04-22
Description
АТВ е едно од највлијателните имиња во светот на денс музиката кое повеќе од 15 години е предводник на светската електронска сцена.Секогаш во врвот на листата на ДЈ МАГ - АТВ не случајно многумина го нарекуваат најголемиот дј на сите времиња. Со рекордни 10 студиски албуми, 2 компилациски и 40 тина сингл изданија го прават еден од најуникатните артисти со исклучително препознатлив автентичен стил. Два пати е номиниран за најдобар глобален дј и најдобар европски дј според IDMA. Неговите колаборации вклучуваат еминентни имиња од светот на музиката како: Moby, Heather Nova, William Orbit, Betsy Larkin, Jean Michel Jarre, Armin Van Buuren, Dash Berlin и мн др. Од 1999 година па навака АТВ е постојано актуелен со своите хитови кои бележат рекордни бројки на слушаност и продажба. Актуелен по песните: Ecstasy, 9 PM, Till i come, You'r not alone, Could you believe, Don,t stop, Hold you, What about us, Feel you, Twisted love и мн други. Повеќе инфо околу локација и цена на билети наскоро.
CATEGORIES
Share This