Don Diablo at Opera Club in Zagreb at Opera Club on Friday, March 30th, 2018

Don Diablo at Opera Club in Zagreb at Opera Club on Friday, March 30th, 2018

Zahvaljujući bliskoj suradnji s novaljskim klubom Papaya, u zagrebačkoj Operi 30. ožujka po prvi će puta gostovati jedno od najvećih DJ imena današnjice – Don Diablo!
Don Diablo nastupa već niz godina u klubu Papaya na Zrću, no ovog puta ćemo ga ugostiti i u Zagrebu. Razlog njegovog dolaska je hvale vrijedna humanitarna turneja u vlastitoj organizaciji pod nazivom „A Better Future Tour“ koja će se održati u ožujku i u mnogobrojnim drugim europskim metropolama.
Don će ovom prilikom nastupati bez osobne naknade diljem Europe s ciljem da podigne svijest svojih fanova i šire javnosti o raku koji svakim danom uzima sve veći broj ljudi.

VAZAN INFO OKO ULAZNICA
Step 1 – Obavezni ste registrirati se na: https://www.eventbrite.com/e/don-diablo-a-better-future-tour-opera-club-zagreb-croatia-tickets-43160261504 (maksimalni broj prijava po osobi je 1)

Step 2 – nakon dobivene potvrde putem emaila, sacuvajte istu te sa njom mozete doci po svoju pozivnicu u klub Opera pocevsi od 26. veljace; obavezna je donacija u minimalnom iznosu od 50kn po osobi (moze biti i veca ukoliko to zelite)

Step 3 – na dan eventa obavezni ste donijeti personaliziranu pozivnicu te isprintanu potvrdu vase Eventbrite registracije

Vazno je napomenuti da će sve donacije biti donirane u KWF, Dutch Cancer & Society.
BROJ POZIVNICA JE LIMITIRAN.

► INFORMACIJE:
Don Diablo
https://www.dondiablo.com/

A Better Future Tour
https://www.dondiablo.com/abetterfuture

Info & Rezervacije stolova:
Ivan: +385 97 667 6666
Sven: +385 91 591 6556

Source: Don Diablo at Opera Club

Summary
Event
Don Diablo at Opera Club in Zagreb at Opera Club on Friday, March 30th, 2018
Location
Opera Club, Petrinjska 4,Zagreb,-10000
Starting on
2018-03-30
Ending on
2018-03-31
Description
Zahvaljujući bliskoj suradnji s novaljskim klubom Papaya, u zagrebačkoj Operi 30. ožujka po prvi će puta gostovati jedno od najvećih DJ imena današnjice - Don Diablo! Don Diablo nastupa već niz godina u klubu Papaya na Zrću, no ovog puta ćemo ga ugostiti i u Zagrebu. Razlog njegovog dolaska je hvale vrijedna humanitarna turneja u vlastitoj organizaciji pod nazivom „A Better Future Tour“ koja će se održati u ožujku i u mnogobrojnim drugim europskim metropolama. Don će ovom prilikom nastupati bez osobne naknade diljem Europe s ciljem da podigne svijest svojih fanova i šire javnosti o raku koji svakim danom uzima sve veći broj ljudi. VAZAN INFO OKO ULAZNICA Step 1 – Obavezni ste registrirati se na: https://www.eventbrite.com/e/don-diablo-a-better-future-tour-opera-club-zagreb-croatia-tickets-43160261504 (maksimalni broj prijava po osobi je 1) Step 2 – nakon dobivene potvrde putem emaila, sacuvajte istu te sa njom mozete doci po svoju pozivnicu u klub Opera pocevsi od 26. veljace; obavezna je donacija u minimalnom iznosu od 50kn po osobi (moze biti i veca ukoliko to zelite) Step 3 – na dan eventa obavezni ste donijeti personaliziranu pozivnicu te isprintanu potvrdu vase Eventbrite registracije Vazno je napomenuti da će sve donacije biti donirane u KWF, Dutch Cancer & Society. BROJ POZIVNICA JE LIMITIRAN. ► INFORMACIJE: Don Diablo https://www.dondiablo.com/ A Better Future Tour https://www.dondiablo.com/abetterfuture Info & Rezervacije stolova: Ivan: +385 97 667 6666 Sven: +385 91 591 6556
CATEGORIES
Share This